1.4.2006
Tänään oli siis vuorossa Mahdottoman Maratonin ensimmäinen "joggling" treeni pallot ilmassa. Jos et vielä tiedä, että mikä Mahdoton Maratoni niin lue tästä suorasta linkistä::

http://mahdoton.vuodatus.net

Lyhyesti: Mahdoton Maraton = 42 km ja 195 metrin juoksu kolme palloa ilmassa!
Mistä nimi "joggling" tulee:
  • Juoksu = joggling
  • Jongleeraus = juggling
  • Ne yhdistettynä = joggling
Tein ensin normaalin lämmittelyn eli kävelin vauhdikkaasti 10 minuuttia ilman palloja, jonka jälkeen laitoin juoksuksi. Juoksin ensin 10 minuuttia, jonka jälkeen laitoin pallot ilmaan! Ja kappas vaan, onnistui! Sain hyvän rytmin päälle ja "jogglingissa" eli suomalaisittain joklauksessa ihmeellisintä on se, että kun keskittyy kaikkeen yhtä aikaa pääsee heti ikään kuin FLOW -tilaan, jolloin velatkin muuttuu saataviksi!

No, muutaman kilometrin juoksun ja pallottelun jälkeen suuntasin kohti Naantalia. Autokuskit ihmetteli ja yhdessä valoristeyksessä tuli jopa lievä peräänajo, mutta ei voi mua syyttää: mitäs kattoivat!

Jotenkin homma tuntui vaan tällä kertaa niin kevyeltä, että päätin laittaa nykykunnon todelliseen testiin eli katsoa kuinka pitkälle tällä moottorilla pääsee. Ensimmäiset 20 kilometriä tuntuivat kevyeltä ja Naantalin Kylpylän
parkkipaikalla pidin 5 minuutin juomatauon ennen jatkamista. Toinen sessio ja 20 kilometriä eli paluumatka olikin sitten pikkasen rankempi, mutta asenteella juoksin takaisin

Eli taisin jo juosta Mahdottoman Maratonin eli yli 40 km pallojen kanssa, mutta ei ollut ketään todistamassa! Pitääpä olla yhteydessä haasteen antajaan, että antaako jo nyt rahat suosiolla vai odottaako Paavo Nurmi Maratoonia.

Niin ja tiesitkö muuten, että tänään on 1.4. eli Aprillipäivä! Lisätietoa Aprillipäivästä täältä.

Eli en ole tänään juossut pallojen kanssa vielä yhtään minnekkään, enkä juokse, koska tämän päivän treenit on valitettavasti peruttu. Tai ei täysin peruttu, vaan treeni tapahtuu live -tilanteessa ja live -keikalla. Eli oon tänään yllätyskeikalla Turun Klubin (Humalistonkatu 8a) Rock Night -bileissä. Saha käynnistyy noin klo 23:30 - 00:00 välisenä aikana. Ja keikka on aina sen verran rankka setti, että ei uskalla treenata sitä ennen yhtään, koska pitää säästää kaikki paukut iltaan...

57607.jpg

Otan muuten ihan mielenkiinnosta sykemittarin keikalle mukaan, että saan tietää nykyisen keikan syketiedot. Tänä iltana luvassa komiikkaa, vauhtia, yleisöavustajia, show -musiikkia, yllätyksiä ja tietenkin jännitystä moottorisaha show'n merkeissä. Tervetuloa viihtymään!


86363.jpg

t. Juha
www.juhakurvinen.com