79005.jpg

Enää yksi päivä ja ollaan tuolla. Eli Monacossa, Nizzassa ja Cannesissa. Yleensä jos olen sielläpäin viime aikoina pyörinyt niin olen ollut töissä (mm. Saint Tropezissa), mutta nyt kerrankin pääsen puhtaalle loma- ja huvimatkalle.

Taitaa siellä myös olla muutakin populaatiota, koska ensi viikolla ajetaan Monacon F1 Grand Prix ja Cannesissa vietetään elokuvajuhlia, jonka Kultainen Palmu -pääpalkinnon voittaa todennäköisesti Suomen Aki Kaurismaki (huom. eivät sielläpäin käytä äätä).

Suomelle voi tulla myös tripla! Kimi Raikkonen voittaa Monacossa kuten viime vuonna, Lordi hoitaa huomenna Ateenassa Euroviisut ensi vuodeksi Suomeen ja Kaurismaki korjaa potin Cannesissa.

Keikka-asiaa
Huomenna on vielä yksi esiintyminen Tampereella eräässä yksityistilaisuudessa ennen Ranskan reissua. En ole päivitellyt Show -blogia vähään aikaan, koska viimeiset pari viikkoa olen tehnyt noin 12 tuntia päivässä uutta Viihdevinkit -projektia. Nyt se on valmis ja myös sinun käytettävissä täysin veloituksetta.

Idea on se, että jos koskaan olet järjestämässä yritys- tai yksityistilaisuutta, häitä, syntymäpäiviä, messuja, tapahtumaa tai mitä tahansa tilaisuutta:

- Saat ilmaisia hyötyvinkkejä show- ja viihdealan ammattilaisilta.

Uutiskirjettä lukee tällä hetkellä yli 500 kirjautunutta ja pääset Viihdevinkkien HTML -verkkoversioon tästä suorasta linkistä -----> www.viihde.vuodatus.net

Mutta nyt pitää ruveta pakkaamaan, jotta ehtii huomenna keikalle ja sunnuntaina sinne lämpöön. Päivittelen Ranskan show -kokemuksia reissun jälkeen tai jopa "on the road" paikanpäältä jos jää muulta loma- ja huvielämältä aikaa.

Toivottavasti myös Suomessa alkaa kunnon kesä!


79003.jpg

t. Juha
www.juhakurvinen.com