75093.jpg
(Lehdistökuva: jonglööri Juha Kurvinen: 2. Guinness World Record maailmanennätys kolmen aidon käynnissä olevan moottorisahan heitossa, 52 heittoa, Helsinki 2002)


11.1.2006
Tiivis yhteistyömme elämystaikuri Jori A. Kopposen kanssa jatkuu... Olemme esiintyneet menestyksekkäästi yhteisohjelmistollamme eri liikeyrityksien tilaisuuksissa nyt parin vuoden ajan ja unohtumattomia elämyksiä ei ole puuttunut. Ollaan vedetty setti mm. täydelle Elysee Areenan katsomolle isojen screenien avustuksella, Transuotilan terminaalin avajaisissa Liedossa, Sairaanhoitajien liiton 80 -vuotisjuhlassa ja Uniq -yökerhon avajaisissa.

Mieleenpainuvin keikka oli viime kesänä Transuotilan avajaisissa, jossa Kopponen järjesti kovan pommin:

  • Jori vihki Transuotilan uuden terminaalin käyttöön ajaen heidän uudella rekallaan parkkipaikan merkityn radan läpi SOKKONA siten, että toimitusjohtaja pelkäsi vieressä!
Kopponen on siis se toinen positiivisessa mielessä hullu kaveri, joka mm. nielee askin palavia savukkeita, esittää maailmassa ennenäkemättömän venäläisen ruletin kolmella aidolla revolverilla ja ajelee sokkona autolla mm. Tampereen keskustan läpi ruuhka-aikaan. Kopponen on myös tullut tunnetuksi hurjista tempauksistaan Juhannuksena järjestettävässä Raumanmeren Juhannus -megabileissä. On siinä sivussa tainnut muutama maailmanennätyskin rikkoontua. Kopposeen voi tutustua tästä suorasta linkistä: www.jorikopponen.com

75094.jpg
(Extreme-taikuri Jori A. Kopponen)

Yhteistyömme alkoi kuin vahingossa. Olimme tunteneet jonkun aikaan kunnes molemmat ymmärsimme, että tulisi ehkä Suomen kovin viihdepaketti, kun yhdistäisimme molempien taidot yhteen ja samaan esitykseen. Näin kävi ja nykyään show'mme on kehittynyt sellaiselle tasolle, että kehtaamme esiintyä myös ulkomailla. Olemmekin esiintyneet mm. Englannin Oxfordissa järjestetyn yksityistilaisuuden lisäksi mm. Ranskan Chourchevellissa ja kysyntä senkun kasvaa...

Yhteinen show'mme "Kopponen & Kurvinen Show" nähdään seuraavan kerran livenä mm. 20.1. Helsingin Amarillossa ja 11.2. Jyväskylän Amarillossa. Tervetuloa viihtymään! Show on myös tilattavassa yksityistilaisuuksiin.

75048.jpg

t Juha