75992.jpg

27.4.2006:

Kiirettä on pitänyt viimeiset päivät mm. töiden ja treenauksen osalta.
Mahdottoman Maratonin treenit ovat menneet hyvin ja projekti on edistynyt yllättävänkin nopeasti, koska yksi merkittävä sponsori jo mukana ja Jenkit yrittävät saada suorituksen väkisin Las Vegasin Maratonille 10.12.2006. Saa nähdä riittääkö harjoitteluaika, koska välillä pitää tehdä näitä töitäkin (keikkalla ja järjestellä show -kokonaisuuksia).

Tiedoksi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille: 21.5. - 1.6. olen Ranskassa, joten en ole silloin käytettävissä. Seuraavat vapaat keikkapäivät 2.6 alkaen.

Tarkoitus on lomailun lisäksi käydä tapaamassa Etelä-Ranskan tärkeintä asiakasta Saint Tropezissa sekä uutta yhteistyökumppania Monacossa. Kaiken lisäksi täysin sattumalta huomasin, että Monacon F1 Grand Prix ajetaan juuri sinä viikonloppuna kun olin suunnitellut Monacon reissun eli sinne sekaan siis jos mahtuu.

Jos haluaa mennä Casinon mutkan jälkeiselle terassille nauttimaan shamppanjaa kuulosuojaimet päässä, joutuu pulittamaan tuhansia euroja. Kaikkea ne keksii. On siinä sitten kiva seuralaisen kanssa "lounastaa" ja keskustella pari tuntia kuulosuojaimet päässä:)

Ennen Ranskan reissua on vielä muutama normaali esiintyminen yritysjuhlissa ja yllätysesiintyminen 50 -vuotissyntymäpäivillä sekä vaativa ja mielenkiintoinen Soluttautujat -tuotanto yritysjuhlaan. Yli 300 kutsuvierasta, iso estradi, huipputekniikka käytössä ja vapaa käsikirjoitus avaimet käteen periaatteella.

Perusidea on, että kokoan Comedy Entertainment -esiintyjätiimistä parhaat "soluttautujat" ja soluttaudumme asiakkaamme tilaisuuteen normaaleina "asiakkaina" ja "työntekijöinä". Kukaan kutsuvieraista ei luonnollisesti tiedä huijauksesta mitään (vain toimitusjohtaja ja sihteeri tietävät).

Ilta tulee alkamaan normaalisti kunnes tapahtuu pieniä kummallisuuksia, jolloin kutsuvieraat ajattelevat: "Mitä ihmettä täällä tapahtuu?" Pikku hiljaa yllätys kasvaa, huijaustoiminnot lisääntyvät ja "Soluttautujat Show" päättyy dynaamiseen, koomiseen ja kansainvälisen tason estradiviihde-esitykseen. Hauskaa siis tulossa...

Laitan taas keikka-kuulumisia ja show -asiaa, kun seuraavan kerran aihetta eli pian...

86363.jpg

t. Juha
www.juhakurvinen.com