340559.jpg
Kuka ammattiviihdyttäjä, jonglööri, taikuri ja koomikko esiintyy missäkin vuonna 2007? Vai onko tilaisuudessanne kuvan osoittama tilanne: No entertainment = laimeat juhlat.

Syyskausi kuluikin kuin siivillä ja esiintymisiä oli välillä enemmän kuin laki sallii, kuten esiintyjän sesonkiaikaan kuuluukin. Päivittäminenkin on jäänyt, koska "on the road" -tilanteessa on vaikea keskittyä muuhun kuin itse juhlatilaisuuteen. Mutta erittäin antoisa syyskausi takana satoja kokemuksia rikkaampana: kymmenet pikkujoulut, yritystilaisuudet, yksityisjuhlat ja niissä koetut elämykset!

Jos rehellisiä ollaan niin on vaikea edes muistaa kaikkia niitä tilaisuuksia joissa "pyörähdin". Päällimmäisenä jäi mieleen riehakkaiden pikkujoulujen lisäksi uudet ennätykset MTV 3:n Ennätystehdas -ohjelmassa, jossa toteutin 3 ennätystä:

1. Kolmen pallon heitto (jonglööri) sokkona
2. Kolmen palavan soihdun heittely sokkona
3. Moottorisahashow sokkona

Alkuperäinen idea sokkojongleeraukseen lähti siitä, että ennen monet taikurit ovat yhdistäneet esityksiinsä sokko-ohjelmia, mutta en ole koskaan nähnyt yhtään sokkona toteutettua jonglööriesitystä. Ja sitä mitä ei ole ennen tehty, on ominta aluettani. Parin kuukauden intensiivisen treenin jälkeen olin valmis studioon.

Se, että en nähnyt mitään varmistettiin tutkitulla kolminkertaisella näköesteellä. Ensin silmieni eteen laitettiin foliopaperi, sitten metallilevy ja lopuksi vielä huppu päähän ja menoksi! Kaksi ensimmäistä temppua olivat lastenleikkiä verrattuna viimeiseen show'hun eli moottorisahajongleeraukseen sokkona. En muista milloin viimeksi olisin jännittänyt niin paljon ennen esitystä ja jopa esityksen aikana. Pienikin virheliike ja ei olisi enää käsiä joilla tätäkin päivitellä. Esityksien "hirveydestä" huolimatta Ennätystehtaan katsojat tuntuivat pitävän näkemästään, koska esitykset voittivat katsojaäänestyksen ja Holiday Club:n matkalahjakortin;)

Näyttää siltä, että vuodesta 2007 saattaa tulla yksi oman urani kohokohdista. Useita hienoja esiintymissopimuksia on jo solmittu kesälle ja huhtikuussa lähdemme kollegani taikuri Jori A. Kopposen kanssa yhteiselle kahden kuukauden Suomenkiertueelle käsittäen yli 30 paikkakuntaa. Erikoista tässä lähes koko Suomen kattavassa kiertueessa on se, että emme esiinny julkisesti kertaakaan, koska tilaajana on yritys ja esiintymiset tapahtuvat yksityistilaisuudessa. Mutta on hienoa päästä jälleen näkemään kuvankaunis maamme etelästä pohjoiseen!

Eli paljon onnistuneita juhlia kaikille vuodelle 2007 oli sitten kyseessä häät, polttarit, syntymäpäivät tai yritys- ja yksityistilaisuudet!!!

75048.jpg

t. Juha
www.juhakurvinen.com