blogbook2-470x250.jpg
Suomen kuumin ja monipuolisin blogiportaali

Sain kirjoittajana pari päivää sitten pienimuotoisen ylennyksen kun pyydettiin Suomen luetuimman blogiportaalin BlogBookin kirjoittajaksi. Väsäsinkin jo pikana pari postausta otsikoilla: "Hyvä koomikko ei naura!" ja "Lemmikit pesukoneeseen, omistajat betonimyllyyn?" 

Jatkan tämän BACKSTAGE -blogin kirjoittamista normaalisti, mutta samalla siirrän keikkastooreihin kuulumattomat ajakohtaiset aiheet ja Aamukahvilla -aatokset uuteen blogiin. Tervetuloa myös siis sinne.

Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia tämän blogin lukijoita! Aloitin tämän touhun vuonna 2006, mutta vasta tänä vuonna olen saavuttanut suuremman lukijakunnan; esim. Kun koomikko romahtaa -postauksella on nyt 3100 FB -jakoa, 70 kommenttia ja yli 60 000 lukijaa. Se lisäksi aiheutti keskustelua Viihdelehti Starassa ja Iltalehdessä. Nyt blogillani on päivästä riippuen noin 800 - 2500 lukijaa vaikka en postaisikaan uusia juttuja. Hyvä fiilis, jotta en ihan turhaan kirjoittele vain itselleni. Kiitos kaikille!

Tässä näemme, että perinteinen prittimedia on tulossa tiensä päähän ja jokaisesta somettajasta ja blokkaajasta on tullut oma media jos vain löytyy rohkeutta ja ideoita mistä kirjoittaa.

Tästä uuteen BlogBook -blogiin: http://blogbook.fi/juhakurvinen/

Kiitos!

Juha Kurvinen
http://www.juhakurvinen.com