SIRKUS%20PJONGJANG%20-%20G%20lis%C3%A4tt
Kirjan kansi

Tästä hetkestä eteenpäin 5 päivää (9.12. - 14.12.) Sirkus Pjongjang: Keikka Pohjois-Koreaan ilmaiseksi 0,00 e (norm. 32,50 e) yhdellä hiiren klikkauksella Amazon -kirjakaupasta. Teoksen voit lukea tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai millä tahansa lukulaitteella...

Tästä linkistä: Amazon: Sirkus Pjongjang - Keikka Pohjois-Koreaan

Uusin lukijapalute:

"Sujuva ja mukaansatempaava reportaasi totalitääriseen sotilasdiktatuuriin suuntautuneesta keikkamatkasta, November 15, 2014
By 
Björn (Finland) -

This review is from: Sirkus Pjongjang: Keikka Pohjois-Koreaan

Juha Kurvisen kirja on mainiota luettavaa. Kurvinen saa kerrottua mielenkiintoisella tavalla varsin poikkeuksellisen keikkamatkansa käänteistä, huumoria unohtamatta. Kirjassa on kuitenkin luontevasti kriittinen sävy, kritiikin kohdistuessa maan järjettömään, henkilöpalvontaan ja sotilasvaltaan perustuvaan järjestelmään. Tarina on mielenkiintoinen jo siksikin, että se perustuu aitoihin kokemuksiin, mutta myös matkalla mukana olleet tyypit tempauksineen antavat sille viihdyttävän veijarikertomuksen sävyjä. Kertojan pohjoiskorealaisen kansan surkeuden alhon vuoksi kokema ahdistus ja osanotto tuovat tarinaan syvempää otetta. Hyvä ja mielenkiintoisen tarinan vuoksi nopea lukukokemus, suosittelen!"

Kirjan takakansiteksti:


ENSIMMÄINEN PAINOS LOPPUUNMYYTY! Nyt mahdollisuus hankkia e-kirjana: 

Moottorisahajonglööri ja kahden virallisen Guinness -maailmanennätyksen haltija Juha Kurvinen saa kutsun lähteä esiintymään Pohjois-Korean presidentti Kim Il-sungin syntymäpäivien kunniaksi järjestettävään sirkukseen. Mukaan lähtee Suomen kuuluisin ammattitaikuri Jori A. Kopponen, joka on aina halunnut matkustaa "toiselle planeetalle". 

Juhlat järjestetään Pohjois-Korean pääkaupungissa Pjongjangissa. Taiteilijoiden avustajiksi on pyydetty kaksi toimittajaa vaikka toimittajilta on maahan pääsy ehdottomasti kielletty. Jatkuva kiinnijäämisen pelko, aivopesu ja kultuurisokki iskevät jokaiseen ryhmän jäseneen, kun heidän täytyy toimia jatkuvan tarkkailun alla. 

Sirkus Pjongjang on tositarina suomalaisen taiteilijaseurueen matkasta maailman suljetuimpaan valtioon, joka halutaan esitellä lansimaisille vieraille maanpäällisenä paratiisina. Totuus on toinen, se on matka toiselle planeetalle, Sirkus Pjongjangiin. 

Toimittajan arvostelu: 

”Sirkus Pjongjang oli nautittavaa lukemista ja ei sitä helpolla käsistään pystynyt laskemaan. Kieli soljui hyvin, rakennetta on selvästi mietitty ja paikoin tuli jopa mieleen gonzo-journalisti Hunter S. Thompsonin harharetket pitkin maailman mantuja. Thompsonmaista kielellistä iloittelua löytyi myöskin Sirkus Pjongjangista” 
- Eero Karisalmi, Radio Melodia / Radio Auran Aallot

Tästä linkistä: Amazon: Sirkus Pjongjang - Keikka Pohjois-Koreaan