76012.jpg
UUTISIA, VINKKEJÄ ja KUULUMISIA
Kurvisen Show-Blogi

25.3.2006:


Moi,

Tällä sivustolla päivitän ajankohtaisia kuulumisia, vinkkejä ja uutisia omista keikoistani sekä Comedy Entertainmentin ja Kohokohta -konseptin edistymisestä osittain siksi, että itse muistaisi missä sitä ollaan taas oltu ja osittain siksi, että muutama nuori kiinnostunut fani on sitä pyytänyt.

Tätä viestiä aikaisemmat viestit on siirretty aikaisemmalta uutispalstalta.

Sivuston tarkoitus on olla myös informatiivinen ja palvella uusia asiakkaita sekä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita työstäni tai esiintyvän taiteilijan arjesta. Tai jos joku yksikertaisesti haluaa tai tarvitsee tiedon, että missä päin maailmaa parhaillaan kiidän (olenko silloin ja silloin käytettävissä), niin tieto löytyy täältä.

Julkaisen lisäksi silloin tällöin alaan liittyviä ilmaisia hyötyartikkeleita. Parhaillaan on kirjoituksen alla: "Miten teette tilaisuudestanne menestyksen?" -juttu. Jos kiinnostusta lisäksi löytyy niin ajatuksena on auttaa nuoria aloittelijoita, joten kysykää mitä vaan alaan liittyvää esim. esiintymisestä, jongleerauksesta, temppuilusta, kikkailusta, moottorisahoista jne.

Kaikki nämä viestit ja päivitykset ovat autenttisia ja välillä jopa "on the road" tienpäällä -tilanteessa kirjoitettuja, joten älkää välittäkö mahdollisista kirjoitusvirheistä. Nyt alussa testaan ja kokeilen eri fontteja ja kokoja ennen kuin löydän sopivan, joten ekat jutut eri kokoisina fontteina.

Niin ja tietenkin kannattaa merkata tämä sivu heti Suosikkeihin, koska todella hauskoja juttuja, salaisuuksia, seikkailuja ja kokemuksia tulossa.

Pitäkää hauskaa:)

75048.jpg

t. Juha
www.juhakurvinen.com