75992.jpg

15.3.2006


Viime viikonloppuna esiinnyin Lahden Messut Oy:n näytteilleasettajille järjestetyssä illanvietossa Soluttautuja -ohjelmistolla. Soluttautuja Show tarkoittaa käytännössä sitä, että ensin soluttaudun tilaisuuteen tarjoilijana ja käyttäydyn kuin normaali tarjoilija. Luonnollisesti tästä soluttautumisestani ei tiedä kukaan muu kuin tilaisuuden järjestäjä. Pikkuhiljaa alan kikkailemaan ja esittämään pieniä temppuja, jolloin hovimestari yrittää ne lopettaa:

- "Hei nyt lopetat, viime viikollakin meni 5 pulloa rikki!"

Tässä vaiheessa kaikki yleisön keskustelu ja ryntäily oli päättynyt, kaikki katsoivat meitä ja ihmettelivät: "mitä ihmettä täällä tapahtuu?"

Tästä on sitten hyvä jatkaa lavalle idealla:
"Olen salaa harjoitellut muutaman tempun tuolla keittiössä..."

Tämän jälkeen vedin puolen tunnin täysipainoisen setin sillä seurauksella, että sain tämän vuoden villeimmän vastaanoton!

Paikalla oli reilut 200 näytteilleasettajaa ja silmiinpistävää kaikissa messuammattilaisissa on, että he kaikki ovat luonnollisesti positiivisia, auttavaisia ja omiin mahdollisuuksiin uskovia ihmisiä. Enkä se johtuu siitä, että messuilla toteutetaan mahdollisuuksia, saadaan uusia ideoita, löydetään uusia yhteistyökumppaneita jne. Ehkä juuri tästä syystä tulen juuri messuihmisten kanssa erittäin hyvin toimeen. Oma ammattinihan on perustunut harjoittelun alusta lähtien nimenomaan siihen, että uskoo itseensä ja omiin mahdollisuuksiin.


Huomenna ollaan Kopposen Jorin kanssa keikalla Jyväskylän Paviljongissa Talotekniikka -messujen avajaisissa. Paikalla on tuhansia ihmisiä. Sääennuste huomiseksi Jyväskylään:
  • odotettavissa myrskyä!
Ainakin viimeksi oli muutama viikko sitten kun valloitimme Jyväskylän Amarillon estradin. Eli siis asenteella mennään ja yritetään tulla takaisin kädet ehjinä (moottorisaha show), aivot tallella (Jorin venäläinen ruletti) ja suu vahingoittumattomana (savukkeensyöntinumero).

Jos näin tapahtuu, tulossa pian lisää artikkeleita ja kokemuksia...


75048.jpg

t. Juha