176217.jpg

Jokavuotinen pikkujoulurumba on jo ovella ja tarjoamme viihdettä tarvitseville ilmaisen 1000 euron vinkin:

- Varatkaa ihmeessä ohjelmat ajoissa, koska suosituimmat pikkujoulupäivät viedään käsistä!

Törmäämme vuosittain siihen, että monet asiakkaamme heräävät liian myöhään, jolloin parhaat esiintyjät ovat varattuja ja joudumme tarjoamaan "eioota".

Pääset kätevästi tutustumaan eri ohjelmavaihtoehtoihin osoitteessa: www.juhakurvinen.com. Esittelyssä omien show -vaihtoehtojen lisäksi myös Comedy Entertainment -esiintyjätiimiin  jo valmiit  ohjelmapaketit  avaimet käteen periaatteella.

Muita kuulumisia:

Vuosi on ollut yksi kiireisimmistä tähän mennessä kahden laajamittaisen Suomenkiertueen johdosta. Keväällä esiinnyimme yhdessä taikuri Jori A. Kopposen kanssa yhteisellä "Kopponen & Kurvinen Show":lla metsäyhtiö Stora Enson yksityistilaisuuksissa koko Suomen ympäri. Esitykset menivät hienosti ja oli upeaa nähdä kaunis kotimaamme päästä päähän.

Alkusyksystä starttasi julkinen Suomenkiertueemme, jolloin esiinnyimme
SK Ravontolat Oy
:n yökerhoissa (Onnelat ja Gigglin Marlinit). Tässä kiertueen juliste:

975256.jpg

Oli loistava kokemus kaikin puolin ja yleisöäkin tuli paikalle katsomaan odotustamme huomattavasti enemmän. Tämä kertookin siitä, että ilmeisesti homma oikeasti kiinnostaa ihmisiä, koska yleensä yökerho-ohjelmat Suomessa ovat ihmetykseksemme todella yksipuolista;

- aina ne samaiset kauneuskisat ja tanssiryhmät;)

Ja jos joskus jotain "uutta" keksitään niin sitten palkataan joku turha julkkis juontamaan jotain typerää kilpailua. Ajatelkaa kuinka monelta hyvältä show' spektaakkelilta jäämme vuosittain paitsi?

Suomesta löytyy roppakaupalla loistavia estradiviihdetaiteilijoita ja erikoisohjelman osaajia. Tiedämme, että olemme tässä asiassa oikeassa, koska näimme yleisön reaktiot livenä ja lähes kaikki ravintolapäälliköt totesivat show'n jälkeen:

- Vihdoinkin jotain ohjelmaa, jolla on myös sisältöä.

Osuivat naulan kantaan nimittäin myös meidän mielestä ohjelman sisältö on se ainut ja tärkein asia, joka show'ssa todella merkitsee, ei esim. juontajan markkina- tai julkisuusarvo. Tasokas ohjelman sisältö yleensä tekee nimittäin sellaisen tempun, että se nostaa juhlan kuin juhlan tunnelman kattoon koko illaksi!

Jotkut arvostavat näkyvyyttä keltaisessa lehdistössä ja tilaavat sen tasoista ohjelmaa, jolloin yleensä käy siten, että yleisö pettyy. Miksi? Odotusarvot eivät täyty, koska ohjelmalla ei ole mitään sisältöä.

Miksi sitten huiput eivät pyöri keltaisessa lehdistössä? Eräskin yrittäjä sanoi mulle, että: "ethän voi olla hyvä, kun et ole tuolla lehdissä". Totuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää:

- Mitä vähemmän keikkoja ja mitä huonompi show, sitä enemmän täytyy ja on pakko pyöriä lehtien palstoilla, jotta tulisi lisää keikkoja.

Ammattilaisten, joilla on töitä, ei tarvitse;)

Tässäpä saarnat tällä kertaa. Uusille kävijöille tiedoksi, että tämä Show-blogi ei ole pääasiallisesti mikään ohjelmatoimiston hieno, tyylikäs ja neutraali mainosesite vaan sivusto on tarkoitettu kuvaamaan konstailemattomasti ja rehellisesti viihdetaiteilijan arkea, backstage-elämää, keikkakokemuksia sekä myös alan vaiettuja ongelmia.

Nyt suuntaamme kädet lämpiminä ja päät kylminä kohti pikkujoulukauden seikkailuja.

Nähdään keikoilla!

86363.jpg
t Juha.