176217.jpg
Pikkujouluissa kuuluu irrotella! Ammattiviihdyttäjät takaavat parhaan tuloksen tunnelman nostamisessa...

Pikkujoulut ja vuoden sesongin esiintyjähankinnat syyskauden yritystilaisuuksiin käyvät parhaillaan kuumimmillaan! Puhelin soi välillä taukoamatta ja sähköposti täyttyy kyselyistä, ja monilla viihdyttäjillä on varmasti sama tilanne.

Joten tässä kaikille pikkujouluja ja muita syyskauden yritysjuhlia järjestäville ilmainen 10 000 euron vinkki:

Olette sitten hankkimassa juhlaanne stand up -koomikoita, taikureita, jonglöörejä, imitaattoreita ja muita estradiviihdetaiteilijoita tai jopa niinkin yllättävää ja erikoista ohjelmaa kuin live -musiikkia niin:

Mitä ikinä teettekään niin varatkaa esiintyjät ajoissa!

Eri teemoihin ja ideoihin pääset tutustumaan sivustolla: www.juhakurvinen.com ja valitsemalla valikosta Comedy Entertainment. Tarjolla huipputason viihdepaketteja, jotka nostavat tilaisuutenne tunnelman kattoon!

Itselläni on joka vuosi pikkujouluaikaan sama tilanne: Asiakas ottaa yhteyttä viikkoa tai kahta ennen tilaisuutta idealla: "Tarvitsemme viihdettä tilaisuuteemme" jolloin lähes kaikki ammattiviihdyttäjät myyvät eioota.

Loppujen lopuksi saattaakin käydä niin, että asiakas ei löydä pikkujouluihin mitään viihdettä. Viihde on kuitenkin yksi tärkeimmistä ellen jopa tärkein onnistumisen edellytys lyömättömänä tunnelmankohottajana.

Ennusmerkit näyttävät, että tästä pikkujoulukaudesta tulee yksi kaikkien aikojen kiireisin keikkahässäkkä alallemme, koska kyselyt ovat alkaneet normaalia aikaisemmin.

Nähdään keikoilla!

86363.jpg

t. Juha Kurvinen
Jonglööri-koomikko, show -tuottaja

- Kun tavanomainen ei riitä...
www.juhakurvinen.com
040 - 507 9203