20.3.2006

Selvisimme Jyväskylän reissusta elossa ja mikä tärkeintä asiakas oli tyytyväinen ja yleisö ihmeissään. Siitä on nykyään tullutkin enemmän sääntö kuin poikkeus eli show'mme on parin vuoden aikana kehittynyt sellaiselle tasolle, että se toimii missä tahansa tilaisuudessa. Emme tietenkään tyydy tähän vaan parhaillaan kehittelemme uusia ja uniikkeja jekkuja.

Ainoa "ongelma" tällä keikalla oli se, että olimme yllätysesiintyjiä eli käytännössä kukaan ei tiennyt tulevasta keikasta. Siksi jotkut tilaisuuteen kutsutut vieraat lähtivät työpäivän jälkeen suoraan messualueelle ilmaisen viinan perässä ja jäivät näin paitsi illan kohokohdasta luullen, että tilaisuuden ohjelmassa on vain tylsiä ja pitkäveteisiä puheita. Suurin osa vieraista kuitenkin ilmaantui paikalle ja yllätys oli varmasti melkoinen.

Jyväskylän Paviljongin Rakentaminen ja Talotekniikka -messujen kutsuvierastilaisuudessa tilanne oli otollinen, koska kaikki valmistelut oli tehty hyvissä ajoin ja esiintymispaikalla - konserttisalissa - oli aivan loistava tekniikka:
  • Huipputason valo- ja äänentoistotekniikka
  • Videokuvaaja ja iso screeni, jotta myös takarivillä nähdään
  • Ammattilaiset valo- ja ääniteknikot

Hyödynsimme esityksessämme kaikkea tekniikkaa ja saimme esityksen jopa nauhalle. Jatkossa on tarkoitus laittaa joitakin show -pätkiä nettiin esim.
http://www.arsnet.net -sivustolle.

Vielä kerran kiitos tekniselle henkilökunnalle. Monet eivät sitä tiedä, mutta tekniikka on kaikista tärkein tekijä joka toimiessaan varmistaa esityksen tason ja epäonnistuessaan pilaa koko esityksen. Annammekin asiakkaillemme aina ilmaista konsultointia valo- ja äänentoistoasioissa. Ja tietenkin lähetämme aina etukäteen THE RUN LIST -teknisen ajo-ohjeen, jossa käydään läpi esityksemme ääni- ja valotekniikka.


Tässä uunituore tänään saapunut asiakkaan kommentti Jyväskylästä:

"Mielestäni onnistuitte kiitettävästi, harmittamaan jäi ainoastaan niiden ihmisten poissaolo esityksestänne jotka menivät messualueelle suoraan ilmaisen paukun toivossa. Paukkuja saa aina mistä vain, muttei Kopponen Kurvinen SHOW'ta. Parhaat kiitokset teille"
- Pertti Pennanen, projektipäällikkö, Jyväskylän Messut Oy, 20.3.2006, http://www.jklpaviljonki.fi/

Keikan jälkeen kävimme vielä rentoutumassa Jyväskylän Giggling Marlin -yökerhossa, jossa yllätykseksemme live-bändinä esiintyi INDICA. Saimmekin nauttia erittäin huumaavasta ja ajoittain jopa hypnoottisesta esityksestä. Olemme nähneet näitä paljon, mutta tässä oli sitä jotakin.

Koomisin tilanne tämän reissun aikana sattui paluupäivänä, kun matkustimme Kopposen kanssa ensin autolla yhtämatkaa Tampereelle, jossa rautatieasemalla kysyin konduktööriltä:

- Milloin lähtee seuraava juna Turkuun?
Konduktööri katsoi ihmeissään ja vastasi:
- Siis hetkinen? Siis Turkuun? Kuka nyt Turkuun oikeasti haluaisi? Mehän olemme nyt Tampereella!
Konduktööri naputteli lippukonettaan selvittääkseen lähtöajan ja tuumasi vielä:
- Oletko nyt ihan varma?

Tulevat päivät näyttävät erittäin kiireisiltä. Keikkojen lisäksi työstän parhaillaan kahta eri web -projektia, joiden lisäksi meitä tänään kysyttiin yritysjuhlien lisäksi ulkomaille keikalle mm. eräille kesäfestareille sekä klubi/yökerho -kiertueelle. Näyttää hyvältä!

Lisäksi päätimme kesään mennessä julkaista yhdessä Kopposen kanssa erään projektin, josta tiedotamme tällä sivustolla myöhemmin. Kopponenhan asuu koko kesän Turussa, joten meillä on aikaa säätää... tulevaisuudessa kuulette, että mitä...

Päivitän Show-Blogia jälleen kuin jotakin ihmeellistä tapahtuu eli pian...

75048.jpg

t Juha
www.juhakurvinen.com